top of page

Relax Bay, Koh LantaKoh Lanta är en ö perfekt för familjer med småbarn som vill spendera en längre tid i värmen. Det finns en svensk skola och även annan verksamhet på svenska, det gör att 90% av de som bor på Klong Dau Beach pratar svenska. Sedan är det upp till var och en att bedöma om man gillar det eller ej. Det är dock lite svårare att hitta hotell med den charm som vi söker. Lämnar man de två stränderna i norr så finns det några pärlor, Relax Bay är en av dem. Ett urskönt Hippiehotell.


Hotellet som består av Bungalows är beläget på en egen strand och atmosfären är mycket relaxed och skön. Inget lyx utan mer enkelt och ”bohemian chick”. Vissa Bungalows har AC och andra är enklare med bara en fläkt. Solnedgång med en öppen eld och cocktail i en hängmatta och reggaemusik i bakgrunden är en höjdare.


Sola gör man med fördel i en gammal båt med trasmattor, i en hängmatta eller en sunbed som i princip är gjord av drivved.Plus + Skön avslappnad miljö + Enkla men sköna bungalows, tänk på att alla har inte AC + Lagom avstånd från kommersen på ”svenskstränderna”


Minus – Lite långt till närmaste restaurang utanför hotellets område

Prisnivå: €€€Adress: 11 Moo 2, Ao Phra Ae, Haad Khlong Khong, 81150, Thailand
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page