top of page
omoss.jpg

Vi älskar vårt jobb!

Vi är två entreprenörer som förutom att vi gillar att starta och driva bolag, även älskar god mat, vin, hotellupplevelser och att resa. Vi driver Workation Group och vår övertygelse är att det går att kombinera arbete och entreprenörskap med fritid och familjeliv.

Vi tror på Work Life integration, en livsstil där man tillåts att jobba på sina egna villkor och gör det man verkligen brinner för. Gör man det man älskar blir det ju inte ett jobb!  Vi är övertygade om att denna livsstil ger både mer framgångsrika och lyckligare individer.

En av våra passioner är att resa och att bo på hotell, och det gör vi så ofta vi kan. Vi reser när vi jobbar och vi reser när vi är lediga. Vi reser med våra barn och vi reser utan våra barn. Vi bor på enkla hotell och vi bor bor på lite finare hotell – alltid på jakt efter en ny, spännande och unik hotellupplevelse.

 

Vi får ständigt frågor från vänner och bekanta om var man ska bo ute i världen och nu har vi därför börjat samla alla våra erfarenheter i denna blogg, för att dela med oss av tips och berätta om det vi upplevt.

 

Enligt oss är inte priset eller stjärnorna avgörande om ett hotell är bra. Det är klart att det ger en viss vägledning, men det viktigaste är att hotellets pris rimmar med upplevelsen och att det känns ”äkta”.

Nu skriver vi alltså om de hotell som vi bott på runt om i världen, i jakten på det perfekta hotellet.

Välkommen till HotelHunter!

Maria & Johan

bottom of page