top of page

Avanti Plus, Koh LantaDen strand som de flesta svenskar ser på Koh Lanta är Klong Dai Beach, en lång och platt strand som gjord för gå med barnvagn, bollspel och joggingturer. Längst upp på den långa stranden, på ett berg, ligger Crown Lanta, ett hotell som på hemsidan ser helt ok. Det är också just det, helt ok, men inte mer än så. Det är lite ”charteraktigt” och ”betongigt” om man som vi gillar hotell med mer charm och känsla. Det här är inte Thailand för oss. I och med att hotellet ligger på en kulle måste man gå upp och ned för långa och branta backar eller om man är lat tar man en golfbil. Poolen är dock helt ok utan att vara något extra.


Sedan vi var på Crown Lanta har hotellet renoverats och drivs nu i ny regi under namnet Avanti Plus.Plus + Vacker utsikt + Många svenskar (om man gillar det) + Skön bar med solnedgångsvy (se bild)

Minus – Byggd på en kulle vilket innebär måååånga och lååånga backar att gå i – Trist och liten strand vid hotellet – Långt till andra restauranger – Betongigt – Många svenskar (om man inte åker till andra sidan jorden för att träffa landsmän)

Prisnivå: €€€

Web: www.avanihotels.com/en/koh-lanta-krabi Adress: 315 Moo 1 Saladan, Ko Lanta District, Krabi 81150


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page