top of page

The Bowery Hotel, New YorkThe Bowery Hotel ligger på Bowery Street, East Village i New York. Hotellet har 135 rum varav 25 sviter. Vi hade blivit rekommenderade av goda vänner att bo på The Bowery då vi är på ständig jakt efter det perfekta Boutiquehotellet. The Bowery ligger i ett före detta slumområde är idag ett trendigt hotell med gäster bland internationella popstjärnor och hipsters.


Vi bokade ett dubbelrum direkt på hotellets hemsida. Rummet kändes lite mindre än vi förväntat oss. Stilen är väldigt ”New York” med klassiska svarta metallspröjsade fönster, träspont i taken och en svart takfläkt. Det fanns såklart även A/C, men fläkten skapar den där härliga New York-känslan.


Frukost ingår inte i priset men det går att äta på Restaurang Gemma i hotellet. Det finns dock ingen frukostbuffé utan frukost beställs a la carte vilket jag personligen tycker känns lite tråkigt. jag avskyr normalt sett bufféer och smörgåsbord men älskar frukostbuffér om de är bra.


Bowery är ett mycket ”hypat” hotell i New York, men vi som européer är inte lika imponerade av furu i restaurangen och den i övrigt ganska ”alplika” interiören. Dock är det nog den bästa och mest avslappnade servicen jag upplevt på ett hotell.
Plus

+ Den fantastiska servicen och servitrisen som hjälpte oss med restaurangtips och bokning. Grym!

Minus

– Frukosten och att det inte fanns buffé. – Rummen var ganska tråkiga, vad jag förstår håller de på att renovera

Prisnivå: €€€€Adress: 335 The Bowery, New York City, NY 10003


Telefon: +1 212.505.9100

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page