top of page

Soho House Chicago, ChicagoI en före detta skärpfabrik vid Fulton Market i Chicago ligger idag detta coola boutiquehotel. Vi har tidigare bott på Soho House i New York och såg fram emot vistelsen i Chicago.


Soho House är egentligen en medlemsklubb som startade i London 1995 för människor som arbetar inom kreativa yrken såsom reklambyråer och media. Idag har Soho House klubbar och hotel på flera platser i England, i New York, Miami, LA, Istanbul, Berlin och det byggs just nu ett Soho house med 57 rum i Barcelona. En icke medlem kan boka hotellrum och på så sätt få tillgång till faciliteterna, men det går inte bara komma in och hänga i baren eller äta middag utan en inbjudan av en medlem.


Soho Chicago har 40 hotellrum i 4 olika kategorier/storlekar. Vi bodde i ett Medium Plus rum med en stor pelarsäng i mörkt trä, ett stort badrum med både dusch och badkar. Möblerna är handplockade och olika i alla rum. Vi gillar den hemtrevliga inredningen. Sängarna är sköna och i badrummen finns i princip allt du kan behöva. Här finns hårschampo för alla hårtyper. Balsam också. 3 olika sorter! Förutom fön finns plattång. Det finns hudkräm, nagelfil, tandtråd, kam, rakhyvel, tandborste och tandkräm, läppbalsam, deodorant, Flux, tamponger och kondomer. Allt ingår i rumspriset.

Gymet på den 2.a våningen är specialdesignat och boxningsutrustningen är specialbeställd hos Chicagos enda kvarvarande garveri, Horween Leather.


Frukost ingår dock inte. Det gör det sällan i USA. Vi åt frukost på restaurangen på taket med fantastisk utsikt över Chicago. Härliga Avocadosmörgåsar med pocherat ägg, grapefruktjuice och cappuccino. Mums!

På taket finns en bar och restaurang med pool och runt poolen hänger unga, trendiga Chicagobor. När vi är här är det en varm helg i maj och pooltaket är fullt. Det spelas hög musik och drinkar och rosévinet flödar. Vi älskar stämningen på Soho House. Den är otroligt medveten och ungdomlig men ändå varm och tillåtande. Alla är välkomna att vara med på festen. Ung som gammal. Chicagobo eller svensk.Plus

+ Inredningen, sängarna och alla små detaljer

+ Den sköna stämningen


Minus – Vet inte vad det skulle vara. Vi älskar Soho House.

Prisnivå: €€€€


Adress: 113-125 North Green Street, Chicago Illinois


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page