top of page

Soho House New York, New YorkSoHo House i Meatpacking New York är ett av de bästa hotell vi upplevt i Boutiqueklassen. Hotellet som är byggt i en gammal lagerlokal har 30 rum och man kan välja på tre storlekar S, M och L. Rummen är olika och så fint inredda. Känns både klassiskt och modernt. Helt rätt i tiden. Värdskapet vid incheck var avslappnat och äkta. Love It! Vi bodde i ett Mediumrum på 3:e våningen med väggar i en djup mellanblå ton och en stor dubbelsäng i snidat trä. Cozy!


Badrummet i vårt rum gick att öppna upp ut mot sovrummet med en skjutvägg vilket skapade rymd. Generöst utbud med fantastiska produkter och hela 9 flaskor olika shampo och balsam från Cowshed stod i duschen och det fanns en plattång på rummet. Yay!


Minibaren är i ett snyggt plåtskåp med ett bra sortiment, fina glas, shaker och en skärbräda med färsk citron och lime. Trevligt! Här finns också en Nespressobryggare samt en bricka i silver med vackra koppar och småkakor.


Läget i i Meatpacking district är perfekt precis bredvid Chelsea Market och High Line. Gångavstånd till allt. Bra shopping och bra restauranger och ett suveränt nattliv för den som önskar.


Frukost ingår inte i priset och den serveras i restaurangen på plan 5. Frukosten föll mig i smaken då det fanns kokta ägg, yoghurt, granola och en massa färska bär. Det fanns naturligtvis Bagle, lax, ostar och en massa andra godsaker. Ville man kunde man även beställa varma rätter a la carte.


Takterrassen var tyvärr lite av en besvikelse. Den var betydligt mindre än vi trott och ganska sliten. Alla solsängar var upptagna när vi kom upp vid lunchtid och målgruppen på taket var mellan 20 och 35 och känslan var lite ”rörig”. Det fanns inget direkt värdskap när man kom upp på taket till skillnad från vid incheckningen. Vi fick vänta på bord och servicen var ”sisådär”. Maten var dock god, fräsch och vällagad och rosévinet smakade ljuvligt. Vädret var bra och utsikten kan man inte klaga på. Upplevelsen var klart njutbar.


New York är dyrt nu. Kronan är svag och NY-hotellen tar bra betalt. SOHO House är trots det värt sina pengar för den som prioriterar just hotellet vid sina resor. Jag ser fram emot att komma tillbaka till SOHO New York och besöker gärna fler SOHO Hotel världen över.
Plus

+ Inredningen och hotellrummen + Den personliga och avslappnade servicen i receptionen och restaurangen + Bra och vällagad mat både på takterassen och i hotellets restaurang.

Minus – Roof-top terassen och i synnerhet poolen levde inte upp till våra förväntningar

Prisnivå: €€€€€Adress: 29-35 Ninth Avenue, New York, NY 10014, USA


Telefon: +1 212 627 9800

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page