top of page

Hotel Cappuccino, PalmaDet 5-stjärniga hotellet Hotel Mamá på Placa Cort i Palma slog upp portarna våren 2017. Hotellet har 32 rum i olika kategorier, två restauranger och en roof top med en liten pool och några solstolar. Hotell Mamá har otroligt bra recensioner på hotellsajterna och vi äter på Capuccino då och då, men vi har tidigare inte bott på hotellet.


Hotell Mama är designat i en art deco stil av den franske arkitekten Jaques Grange. Personligen förstår jag ingenting. Det är massor av olika färger och mönster, kalla och hårda material, glas, marmor blandat med rotting. Inte alls speciellt mysigt eller fint. Jag trodde att rummen skulle vara finare, men de var en besvikelse.


Jag checkade in i ett dubbelrum på tredje våningen. Rummet hade en queen-säng, en byrå och en fåtölj. Inredningen är inte alls i min stil, men allt är toppenfräscht och väldigt rent. Badrummet var fint i mosaik av marmor och med härliga hår- och hudvårdsprodukter.


En maid knackade på vid 19-tiden med choklad och vatten och erbjöd sig att öppna sängen.


En continental frukost serveras vid bordet och du kan välja till varma rätter. Vi har ätit frukost på hotellet måna gånger utan att bo där så den känner vi väl till. Väldigt traditionell och helt ok, men väldigt dyr.


På hotellet finns en konstsamling och en innergård där man äter frukost eller middag på restaurang Tahini.


I källaren på Hotel Mamá finns en biograf med 30 stolar, Cappucine, som spelar gamla och nya filmer två gånger om dagen. Här finns också ett SPA.


I högsäsong ligger ett litet dubbelrum på 2800 kr/natt exklusive vilket jag kan tycka är lite dyrt för vad man får.Plus + Läget

+ Restaurangen/baren är trevlig och ofta fullsatt


Minus – Rummen är stela och i min smak ganska fula – Inte value for money i högsäsong


Prisnivå: €€€€


Adress: Plaza de Cort. 07001 Palma de Mallorca

Telefon: +34 871 037 437

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page