top of page

Dream Hotel Midtown, New YorkMin och Johans första gemensamma resa till New York gjordes tillsammans med hela personalstyrkan på Hufvudsta Gård Mat & Möten. Vi skulle äta på några av New Yorks bästa restauranger och fira bolagets framgångar under året som gått. Läget på Dream Hotel Midtown hotellet är perfekt för den som vill vara nära Central Park, Rockerfeller Center, teaterdistrikten och 5:th Avenue och för den som kanske är i New York för första gången.


Rummet vi bodde på var normalstort och inget speciellt. Inredningen gick i naturfärger. Det bestående minnet var dock de fantastiska bäddmadrasserna i dun. ”Om vi en gång skulle driva ett hotell skulle vi också ha dunbäddmadrasser” sa vi när vi bodde där. – Det har vi idag på Görvälns Slott.


På hotellets tak finns en terass med bar och sköna loungegrupper och helt fantastisk utsikt över New York. Vi var där i augusti och det var 28 grader på nätterna och helt magiskt.


Nu är hotellet totalrenoverat och ingår i en kedja med flera lifestylehotel och stora expansionsplaner. Två nya hotell öppnar i New York och ett 10-tal i städer som LA, Miami, Chicago och Bangkok. Ett nytt nattklubbskoncept öppnar på takterrassen sommaren 2015. Den nya inredningsstilen är väl inget vi går igång på, men bäddmadrasserna i dun finns kvar och takterrassen är grym!

Plus + Läget för den som vill se mycket i New York och kanske är där första gången + Takterrassen

Prisnivå: €€€

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page