top of page

Hotel Alain Llorca, La Colle sur LoupVid foten av Saint Paul de Vence i Provence, 7 km från havet, ligger detta fantastiska lilla fyrstjärniga hotell med 10 rum. Hotellet drivs av krögaren Alain Llorca vars restaurang har en Michelinstjärna.


Hotellrummen är inredda i fransk lantlig stil i romantiskt vitt. Vi bodde i ett större dubbelrum med barnen i en bäddsoffa. Utsikten från vår privata terrass var fantastisk. Första kvällen åt vi middag på restaurangen och då det är en stjärnkrog så föll kanske inte maten barnen i smaken. De petade lite och gick sedan över till att se på film. Johan och jag kunde dock njuta av de smakfulla rätterna på restaurangens terrass.


Frukosten som serverades på vår terrass bestod av snabba kolhydrater i form av juice, bröd, croissanter och marmelad. Vi fick därför beställa ägg, ost och skinka som komplement.


Hotellet har en fin utomhuspool med sköna solsängar där vi tillbringade en eftermiddag efter utflykt till Saint Paul de Vence. Hotellet är ett mycket fint och trevligt alternativ för en semester i ljuvliga Provence.Plus + Magisk utsikt + Jättefint och rymligt rum


Minus – Menyn är inte anpassad för turister med barn


Prisnivå: €€€


Adress: 350 Route de Saint-Paul, 06480 La Colle-sur-Loup

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page