top of page

Zhero Hotel, PalmaÅrets sommarsemester gick till Mallorca. Dels för att vi gillar ön och dels för att vi skall titta på lägenheter för ett framtida köp. De första fem dagarna skulle spenderas i Palma. Det är en utmaning att hitta ett hotell med bra läge, skön stämning, pool som fungerar för barnen och ett vettigt prisläge. I år föll vi för Zhero Hotel som ligger i Cala Major, ca 8 km från centrum av Palma.


Hotellet har inredningstemat vitt och fräscht och de har inte vikt en tum från konceptet (förutom att loggon är turkos). När vi släpat upp väskorna för trappen anlände vi till den vita receptionen och den vita loungen. Efter en smidig incheck gick vi till det vita poolområdet. Det var nog det bästa med hotellet. Bra pool med vettiga solstolar även om den höga (kanske är lite gammal) loungemusiken flyttade oss 10 år tillbaks i tiden.


För att få plats med två barn och två vuxna hade Maria bokat poolsviten i stället för två rum. Rummet ligger som namnet antyder, direkt i anslutning till poolen. Rummet var stort och helt ok, även om den 11 åriga sonen tyckte att tjejerna på tavlan var lite bristfälligt klädda. Det som saknades var vettiga förvaringar och krokar som kan vara bra om man skall bo under en längre tid.


Restaurangen var en positiv upplevelse. Enkel men god mat, precis vad man vill ha en varm sommardag vid poolen, här serveras frukost (lite i det snålaste laget dock) och luncher.


Det som störde vår upplevelse var att rummet var slitet och att personalen ignorerade oss när vi påpekade det. Gardinerna var trasiga, 3 av 7 mörkläggningsgardiner saknades, handdukarna var små, tunna och slitna samt poolpumpen störde oss rejält. – "Vi skriver upp det", var personalens svar när vi bad dem titta på det.


Området runt hotellet var en besvikelse, ingen mysfaktor alls och helt i avsaknad av vettiga restauranger.


Sammanfattningsvis var hotellet helt ok, men kanske inte mer. Poolområdet var det som höjde betyget.Plus + Härligt poolområde + Stoort rum (poolsviten) + Helt ok lunchrestaurang


Minus + Slitet hotel + Trött personal + Trist område


Prisnivå: €€€


Adress: Carretera Andratx Km. 6, CP 07181, Cas Català, Mallorca. Illes Balears


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page