top of page

Vincci Seleccion, Estrella del Mar, MarbellaEfter att ha tillbringat en vecka hos svärfar i Torrevieja så ville vi ser mer av Spanien och byta Costa Blanca mot Costa Del Sol. Vi fick leta en hel del för att hitta ett hotell som föll oss i smaken kring Marbella, och som hade rum med plats för två vuxna och två barn.

Efter en lång och seg bilresa på en tråkig motorväg kantat av halvfärdiga semesterbyar (byggkrisen) kom vi fram till det mer pulserande Marbellaområdet. Estrella del Mar ligger cirka 10 minuter med bil från Banus, ganska isolerat och i ett lugnt område. Sista kilometern gick genom ett bostadsområde.


Hotellet har en Marockansk stil med fyra pooler, vara en barnpool och en pool avsedda för vuxna. Det finns gott om solstolar och härliga loungemiljöer att hänga i.


Vi kunde bo alla fyra i rummet, (barnen i en bäddsoffa) och ändå kändes rummet rymligt. Det fanns gott om garderober och skåp så vi kunde packa upp allt bagage. Badrummet var stort med både badkar och dusch. Vårt rum hade en altan med skugga och en gräsmatta utanför.


Hotellet har utsikt över havet men ligger cirka 5 minuters promenad från stranden och har en egen beach club med pooler, SPA och restaurang. Det var lite svårt att förstå när vi gick in på hemsidan och det blev rätt många turer med lite gnälliga barn upp och ner för backen mellan beach och hotell i hettan. Vid stranden finns flera bra beachrestauranger.Plus

+ Coolt inrett i en ganska avskalad Marockansk stil + Fint poolområde, varav en pool bara var för vuxna + Skön stämning på beach cluben


Minus – Lite stelt och ”fint” – Hade önskat att hotellet hade legat nere vid stranden

Prisnivå: €€€€


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page