top of page

Summum Prime Boutique Hotel, PalmaSúmmum Prime Boutique Hotel är ett nytt hotell centralt i Palma med 18 hotellrum och sviter. Det är byggt i en fastighet från 1500-talet precis som så många andra boutiquehotell som öppnar i Palma just nu. Fint, men i min smak lite enahanda. Varför ska allt se likadant ut? Påkostade möbler och detaljer, men tråkiga och ”säkra” färger och lösningar.


Vi bokade sent på eftermiddagen ett rum med möjlighet till extrasäng till dottern. När vi kom fram vid 20-tiden på kvällen blev vi visade olika alternativ då flera rum stod tomma. Alla rum var dock små så någon extrasäng fick knappt plats, så det slutade med att dottern fick ett eget rum till ett ett bra pris. Vi bodde alltså i två dubbelrum bredvid varandra på översta våningen. Toppen tyckte dottern.


Súmmum Prime Boutique Hotel ligger i de gotiska kvarteren mitt I Palma, nära till allt. Hotellet är fint designat i ljusa grå och pastelliga toner och med Gubi-stolar och ljusa chesterfield-soffor.


Middag åt vi i hotellets restaurang, Equus. Maten var helt ok, men bäst var vår mycket trevlige och kompetente kypare som kom från Portugal.Plus + Lugnt läge i Palma + Påkostat och fint

Minus – Trist restaurang – Ser ut som alla andra hotell, saknar själ


Prisnivå: €€€€


Adress: Carrer de la Concepció, 26, 07012 Palma, Mallorca

Telefon: +34 971 87 58 37


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page