top of page

Sant Francesc Hotel Singular, PalmaHotell Sant Francesc i hjärtat av gamla Palma öppnade 2015 i ett 1800-talshus som stått orört i nästan ett helt sekel. Många av de ursprungliga detaljerna har bevarats som den öppna gården med härligt ljusinsläpp mellan lobbyn och baren. De bleka stenväggarna i kombination med inredning i jordfärger och polerade trägolv ger hotellet en modern urban känsla. Hotellets väggar har utsmyckats med modern konst av etablerade spanska konstnärer vilket skapar en klassisk hemtrevnad.


Hotel Sant Francesc har 42 hotellrum och sviter med generösa, supersköna sängar med fint svalt sänglinne i egyptisk bomull. Alla rum har Nespressomaskin och en välfylld minibar. Här finns gratis WiFi, Spa med spännande behandlingar, ett litet gym i källaren och en härlig takterass med pool och utsikt över Plaza de Fransesc och Palma.


Hotellet ligger endast ett par minuters promenadväg från Palmas shoppinggator och restauranger och 10 minuter från katedralen. Utanför hotellet är det tyst och mycket lite trafik. Från det öppna sovrumsfönstret hörs endast det klapprande ljudet av hovar mot Palmas gator.


Ett kanonhotell för vuxna eller familjer med lite större barn som uppskattar Palmas utbud av shopping och restauranger.Plus + fina rum + allt var genomtänkt, stylat och genomtänkt + underbar takterass med utsikt över hela Palma + läget. Lugnt område med bara 100 meter till ”kommersen”


Minus – lite tråkig frukost – lite opersonlig och stel service


Prisnivå: €€€€€


Adress: Plaza Sant Francesc 5, Palma

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page