top of page

Hulhule Island Hotel, Male AirportPå det här hotellet skulle vi egentligen aldrig bott. Och vi hoppas vi slipper bo här igen. Det är väl en bra sammanfattning av vår upplevelse. Ett försenat flyg från Dubai till Male gjorde att vi precis missade det sista propellerplanet från Males flygplats ut till Kuredu. De 12-sistiga planen får nämligen inte flyga när det är mörkt.


Informationen från den mycket trötte herren vid hotellets disk på flygplatsen var då att vi var tvungna att ta båten över till staden Male som ligger ca 20 minuter bort. Vi vägrade och bokade i stället rum på flygplatshotellet Hulhule. 10 000 kr skulle de ha för två hotellrum! Vi fick dock vårt kära kortföretag Amex att ta den kostnaden, tack för det.


Hulhule borde kunna vara världens coolaste flygplatshotell med egen sandstrand, kristallklart vatten och eget poolområde, men va fel det kan bli. Hotellet är slitet, skitigt, fult inrett och har dålig mat till överpriser.


Åk till detta hotell om du får väntetider på flygplatsen och behöver slå död på lite tid, då kan man ligga vid poolen och äta flottig pommes och suga på en läsk. Bussen från terminalen tar bara 5 minuter och går ca 4 gånger i timmen.Plus

+ Nära flygplatsen


Minus – Dyrt – Slitet – Skitigt – Dålig mat – Fult


Prisnivå: €€€€€Adress: Male Airport, Male, Republic of Maldives

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page