top of page

Hotel Feliz, PalmaHotel Feliz är ett svenskägt hotell i den stadsdelen El Terreno nedanför Castillo de Bellver. 20 minuters promenad till gamla stan och katedralen och 15 minuter till Cala Mayor stranden. Området El Terreno i sig är ganska slitet och dött, men hotellet är fint och mycket välkomnande men kanske inte det ”hippaste” vi har bott på.


Jag bodde här på en Yogaresa tillsammans med 87 andra tjejer en helg i mitten av oktober. Hotellet har 44 rum och är fräscht och modernt inrett i klara turkosa färger. Vid lobbyn finns en härlig utomhuslounge med en liten pool och på taket finns en jacuzzi, generöst med solstolar samt ett litet SPA. Vi hade extremt tur med vädret den helgen så vi tillbringade en del tid på just taket.


Jag och min väninna bodde i ett dubbelrum. Rummet var i minsta laget då vi bokat ett Superiorrum och trodde det skulle vara större. Det saknades både skrivbord och sittplats men det fanns en liten balkong där vi kunde ta ett glas vin och se ut över Palma hamn och Medelhavet.


Med 250 meter till busshållplatsen var det enkelt att ta bussen till den fina Illetasstranden eller in till Palma centrum. Det är nära till Santa Catalina och en mängd mycket bra restauranger och barer.


Hotellet är prisvärt och bra för en weekend i Palma, men jag skulle inte rekommendera det för en vecka eller två då rummet är lite för litet och har dåligt med förvaring.
Plus + Alla rum har balkong + Hotellets takterrass med magnifik utsikt över hamnen, havet och omgivningarna. + Mycket trevlig personal och avslappnad service dock var servispersonalen lite ung och okunnig när vi ställde frågor om vinet + Gratis WiFi som var enkelt att komma ut på.


Minus – Rummet var litet och utan sittmöjlighet eller skrivbord. – Garderoben var liten med ett kylskåp/minibar centralt placerat i garderoben och som tog lite för mycket plats. – Designen på inredningen har väl passerat ”bäst före datum” och var en konstig blandning av antikt, budda och modernt. – Myyyyycket låååångsam service i restaurangen


Prisnivå: €€€


Adress: Avinguda Joan MirO 74, 07015 Palma de Mallorca

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page