top of page

Hotel Coronado Thallasso SPA, PagueraHotell Coronado Thallasso SPA ligger väldigt fint vid vattnet med magisk utsikt över viken som går in till ”charterstranden” Peguera. Hotellet är nyligen totalrenoverat och är mycket fräscht…..men tråkigt. Det är inte riktigt de materialval och färger som vi hade valt. Målgruppen på hotellet var till största delen tyska all-inclusivegäster som stod och köade på pricken kl 18:00 när middagsbuffén öppnade.


Hotellet har 138 rum. De flesta har som nämnts fantastisk utsikt och har väl det man önskar i ett rum, utom just charm.


Det fanns tre pooler varav en var Adults Only och en hörde till en viss kategori av hotellrum. Vi fick hålla tillgodo med den tredje som till barnens stora missnöje var fylld med saltvatten. Det är trots allt stor vattenbrist på ön.


Frukost var bra med stort utbud och en omelettkock, det var just morgonmålet vi utnyttjade hotellets restaurang till. Det finns däremot en restaurang invid hotellet som ägdes av en familjemedlem och som drevs med hjärta och passion. Här serverades goda tapasrätter och hemlagad paella. Mormor bakade, mamman stod i köket och son plus en av döttrarna (den andra drev hotellet) serverade. Det var lite lysrörs-feeling i restaurangen men maten var mycket över förväntan.Plus + Magnifik utsikt + Riktigt bra frukost + Lugnt område (om man gillar det)


Minus – Tråkiga rum – Inga vettiga restauranger i närheten – Dåligt med solstolar vid den delen där barn var välkomna – Saltvattenspool var inte uppskattat av barnen som fick svid i ögonen (har dock med vattenbrist att göra)


Prisnivå: €€€


Adress: Carretera de Cala Fornells, 80, 07160 Calvià, Illes Balears

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page