top of page

H10 Metropolitan, BarcelonaBarcelona är en av våra absoluta favoritstäder i världen. Här finns allt. Storstadsliv med fantastiska restauranger och klubbar, kultur, shopping, bra klimat och strandliv. Dessutom en hel del riktigt bra hotell.


Hotel H10 Metropolitan ingår i gruppen H10 Hotells som har 58 hotel i världen varav 14 i Barcelona. H10 Metropolitan öppnade 2014 och ligger perfekt vid Plaza Catalunya är inrett av den spanske arkitekten Lázaro Rosa-Violán.


Hotellet har 85 rum och vi valde ett dubbelrum med balkong och fick ett fint rum på sjätte våningen med utsikt mot poolen och innergården. Incheckningen gick snabbt medan vi fick ett glas Cava.

Sängarna var sköna med bra täcken och många kuddar (Kkanske lite hårt stoppade i min smak). Härliga produkter från Rituals i badrummet, generöst med handdukar. Dessutom ingick en flaska vin vid ankomst. Väldigt trevligt att ha och smutta på på balkongen på kvällskvisten innan middagen.


Servicen på H10 Metrobolitan är väldigt bra. Receptionen kunnig och hjälpsam vid frågor om turistattraktioner, bussar och annat och servitörerna snabba med menyer och dryck. Maten är vällagad och portionerna generösa.


Vi kan varmt rekommendera Hotel 10 Metropolitan. Value for money, snyggt, rent och väldigt bra läge.Plus + läget mitt i stan + fint poolområde med bra och snabb service + en flaska vin ingick och vatten varje dag


Minus – Frukost ingick inte, men den var jättegod – Garderoben var VÄLDIGT liten – poolen var inte uppvärmd så det blev snabba bad


Prisläge: €€€


Adress: Rambla de Catalunya, 7, 08007 Barcelona, Spanien

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page