top of page

Grand Hotel, StockholmGrand Hôtel i Stockholm intogs för att fira bröllopsdag. Vi valde ett dubbelrum – Ett ”Superior Rum med Utsikt” och fick ett nyrenoverat rum på andra våningen med utsikt mot vattnet och Kungliga Slottet. Rummen är mycket fina, inredda av Sanna Nathanson i samråd med Tengbom Arkitekter.


Vårt rum gick i grått, blått, natur och lite mullvad och badrummet är en orgie i marmor. På hotellrummet finns allt du kan behöva och lite till. Rummet är precis som övriga hotellet precis vad man förväntar sig av just Grand Hotel. Klassiskt och påkostat. Vi nyttjade även hotellets SPA som är superfint och fick en riktigt, riktigt bra massage.


Trots att vi bor i Stockholm så behövde vi hjälp av Consiergen. Vi hade bokat bord på Verandan, men upptäckte att där bara serverades Smörgåsbord. Verandan är inriktad på att visa det svenska köket för utländska besökare och de lyckas de mycket bra med och en bra utsikt får man på köpet. Det var dock något som vi inte alls ville äta på vår bröllopsdag! Det var fredagskväll och Consiergen fick jobba hårt för att få tag i ett ledigt bord på en restaurang som passade oss i smaken. Till slut fick vi ett bord i baren på Matbaren! Yes! Den kvällen åt vi vårt livs bästa Wagyu-biff! Kvällen var räddad.


Hotellet har en särställning i Stockholm och frågan är om någon president eller rockstjärna kommer att bo någon annan stans än just här. De har bevarat den gamla pampiga känslan men ändå anpassat den till 2000-talet på ett bra sätt. Det kommer alltid att dyka upp trendigare och ”coolare” hotell i Stockholm, men Grand Hôtel kommer att vara Grand på alla sätt! We Love It!Plus

+ Superbra på alla sätt om man skall bo flott och centralt i Stockholm. + SPAT + Matbaren + Cadierbaren


Minus

– Egentligen är väl inte stilen riktigt i vår smak, men det är ett klassiskt hotell så vad kan vi klaga på? Inget!


Prisnivå: €€€€€Adress: Södra Blasieholmshamnen 8, 103 27 Stockholm

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page