top of page

Gothia Towers, GöteborgGothia Towers i Göteborg består av tre enorma torn, precis vid Liseberg. Perfekt för en familjehelg i nöjesparken. Nära och bra. Hotellet har 1141 rum och sviter, 4 restauranger och 4 barer. Det är JÄTTESTORT!


Efter rekommendation från vana Göteborgsresenärer bokade vi ”Sky rum” högst upp i Tower 3, det nyaste tornet som stod klart 2015. Här erbjuds bubbel vid ankomst och lite choklad, det ingår fri kvällstidning, gratis tv- och filmutbud och badrock och tofflor samt lite fler produkter än i övriga rum. Rummen har också en modernare standard inredningsmässigt. Det är ganska enkla materialval, men det är nyare rum.


Frukosten för oss i skyrummen serverades på restaurang Imagine, högst upp i torn tre. Den var jättebra och uppskattad av barnen som älskar det varma på hotellfrukostar som ägg, bacon, korv, vita bönor och pannkakor. Vi vuxna uppskattade den goda skagenröran och en perfekt äggröra. En bra start på dagen!


Högst upp i Tower 1 ligger restaurang Heaven som är känt för sina räksmörgåsar.Plus + läget nära Liseberg + utsikten + rent, oklanderligt (men kanske lite tråkigt)


Minus – sängkomforten kunde vara bättre – servicen i restaurangen (missad bokning)


Prisnivå: €€€


Adress: Mässans gata 24, 412 51 Göteborg


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page