top of page

Can Bordoy Grand House & Garden, Palma


Vårt första besök på Can Bordoy var en väldigt positiv upplevelse. Vi var ute på promenad och gick in för att titta på det nyöppnade hotellet och fick ett makalöst mottagande av den unga kvinnan i receptionen. Vilket värdskap. Hon klev ut ut receptionen och mötte oss med ett leende och visade oss in. När vi berättade att vi var nyfikna på hotellet så bjud hon in oss i hotellets vardagsrum och visade oss runt. Det visade sig senare att hon jobbat på ”butler-avdelningen” på ett större hotell i Barcelona i tre år så hon kunde verkligen service.


Någon vecka senare var vi tillbaka på Can Bordoy.


Can Bordoy är ett helt nyöppnat litet boutiquehotell med 24 sviter mellan 30 och 80 kvm i centrala Palma. Inredningen är påkostad och elegant. Rummen är inredda i beiga och turkosa färger, men mycket tyg och alla detaljer är på plats.


Här finns en pool i trädgården och en mindre plunch pool med solstolar på taket, ett litet spa och en väldigt trevlig restaurang där du kan sitta inne eller ute i trädgården.


Gästerna på hotellet består av en hel del mycket förmögna personer med exklusiva kläder, väskor och skor vilket fick mig att känna mig lite udda med mina enkla flip-flops och den klassiska korgväskan köpt på en marknad. .


Restaurang Bòtanic erbjuder en meny med hälsa och det gröna i fokus. Vi åt middag i biblioteket. Sommelieren som ursprungligen kom från Rom var mycket kunnig och trevlig. Maten mindre bra tyvärr. Vi åt en medioker hamburgare och lamm med Couscous.


Vi sov gott i rummet med exklusiva lakan och alla detaljer på plats.


Frukosten beställer du vid bordet. Omeletten jag tog var jättegod, men jag saknar buffén där man får plocka och välja lite själv.


Can Bordoy är helt klart ett av Palmas mest exklusiva hotell och prislappen hög, men har man råd och gillar man hotellupplevelser, tycker jag att man ska ta in där någon natt för det är väldigt fint.Plus + Värdskapet + Inredningen + Trädgården och poolområdet på bakgården


Minus – Menyn och maten

- Lite litet i min smak och lite för pretto


Prisnivå: €€€€


Adress Forn de la Glória 14, 07012 Palma de Mallorca, Spanien


Telefon +34 871 871 202

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page