top of page

25hours Hotel Bikini, BerlinDet är första gången i Berlin och vi har bokat designhotellet 25hours Hotel Bikini Berlin. Ett urbant designhotell med 149 hotellrum precis vid tågstationen Zoologicher Garten med utsikt över den populära shoppinggatan Kurfürstendamm. Hotellet är nr 13 av 668 hotell i Berlin på TripAdvisor vilket bådar gott.


Vi har bokat ett standard twinrum med utsikt mot staden och Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Man kan även välja djungelrum och då får man utsikt mot Berlin Zoo för ett par hundralappar mer. Rummet har två generösa enkelsängar med sköna täcken och kuddar, dusch och separat toalett och handfatet i rummet. Hela hotellet har gratis WIFI som det är enkelt att komma in på. Inga koder! Halleluja!


Hotellets reception ligger på 3:e våningen. I entrén tar man hissen till receptionen eller ställer sig i kön till hissen upp till omåttligt populära ”Monkey Bar” – baren på 10:e våningen, med utsikt över hela Berlin. Här finns även hotellets restaurang NENI. Matkonceptet är en mosaik av influenser från Persien, Ryssland, Marocko, Turkiet, Israel, Spanien, Tyskland och Österrike.


Frukosten serveras på NENI och är fantastisk enligt mig. Mina barn kanske skulle sakna Kellogs flingor och sötsaker, men jag njuter av de härliga pocherade äggen i Arrabiatasås och den fantastiska Cappuccinon.Plus

+ Jag älskade det här hotellet, rummet, känslan, frukosten, baren


Minus – Som det hipsterhotell det är kan jag inte komma på något negativt

Prisnivå: €€€

Adress: Budapester Str. 40, 10787 Berlin


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page