top of page

Story Hotel Riddargatan, Stockholm

Story Hotel är ett urbant, bohemian chic hotell centralt beläget i Stockholm, nära butiker, restauranger och uteliv. Hotellet har ingen reception och man checkar in sig själv vid ankomst på Apple-datorer och får en kod till rummet. Betalar gör man i förskott med kreditkort online. Hotellet har 83 rum i tre olika storlekar, S, M & L och de flesta rum är olika varför man kan boka specifika rum på hotellets hemsida. Vi bodde i en svit, Lily Dam Suite på femte våningen med sovrum, vardagsrum samt ett stort badrum med tv.


Rummen på första våningen ligger precis över den populära baren och kallas därför fyndigt Standard – Music och Squees – Music. I paketet ingår öronproppar.


Vi gillar Story Hotel. Tanken med att hålla nere priserna genom att inte ha reception kanske inte riktigt håller men priserna är inte heller skyhöga. Frukost ingår i priset och var trevlig men ganska liten. Uppskattar de färska bären. Lite lyxigt.


2013 öppnade Storykoncernen ytterligare ett hotell. Story Signalfabriken i Sundbyberg och under 2016 öppnar ett hotell i Malmö.

Plus + Hippt avskalat + Gillar deras tänk med manuell incheckning + Bra bar


Minus – Kanske lite ”könlös” restaurang som känns lite källare


Prisnivå €€€

storyhotels.com/riddargatan/


Adress Riddargatan 6, 114 35 Stockholm

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page