top of page

Sandhamns Seglarhotell, Sandhamn

Sandhamns Seglarhotell ligger mitt i hamnen på fantastiska Sandhamn. Hotellet har 79 rum, 3 sviter samt 9 lägenheter. Vi var här på konferens och Johan och jag hade tur och fick en svit som var nyrenoverad i modern stil i beige och brunt (inte rummet som är på bilden). Badrummet var dock inte renoverat utan ganska enkelt med vitt kakel och handfat. Helt och rent, men ganska basic. Upplevelsen av Sandhamn varierar givetvis mycket efter säsongen. Seglarveckan och en ”konferensvecka” i slutet av augusti, som den vi var där, har givetvis miljön och den vackra utsikten gemensamt. Det känns dock lite ödsligt att sitta i ett hörn av den gigantiska matsalen med två andra konferensgrupper medan resten av restaurangen var helt tom.

Maten var helt ok även om hälften av gänget skickade tillbaks sin varmrätt eftersom den inte var varken var eller genomstekt. Det var förts kvällen med den menyn, så vi får ha lite överseende med det.

Plus + Fantastik miljö på Sandhamn i stort + Det delvis nyrenoverade Seglarhotellet andas tradition + Helt ok relaxavdelning även om den andas lite 80-tal

Minus – Ödsligt vid låg beläggning – Ganska tråkiga rum Prisnivå €€€

sandhamn.com

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page