top of page

Quintocanto Hotel & SPA, Palermo

På väg till ön Favignana utanför Sicilien krävdes en övernattning i Palermo, då vi inte hann med sista båten för kvällen. Vi tog in på ett litet hotell mitt i Palermos historiska kvarter inhyst i en fantastisk byggnad från 1500-talet. Enligt hotellsajten Booking.com skulle hotellrummen vara ”lyxiga”, men när vi kom in i vårt dubbelrum var det pyttelitet och med en 140 cm säng som stod mot en vägg. Knappt någon golvyta. Det var det sista lediga rummet de hade så vi kunde inte byta, däremot fick vi ett extra täcke när vi ringde receptionen. Tur att vi bara skulle sova en natt.


Hotellet har endast 21 rum men i sex olika kategorier. Alla rum är olika i storlek och utformning. Frukosten var enkel men god och serverades på hotellest mysiga innergård.


Hotellet har även ett SPA som vi inte nyttjade och middagen intog vi på en lokal restaurang, så hotellets restaurang som ska vara riktigt bra, testade vi aldrig.


Helt ok hotell, smen kolla så att ni får ett dubbelrum om ni är kompisar och inte vill dela säng. Det var enkelt och ganska prisvärt för en natt och skulle absolut funka för en weekend i Palermo.


Plus + Bra läge i centrala Palermo + Bra pris för en weekend om man reser för att se staden och inte hotellet


Minus – kan inte riktigt hitta något superminus, mer än att vi fick ett litet rum.


Prisnivå €€

www.quintocantohotel.com


Adress Via Vittorio Emanuele, 310, 90100 Palermo PA

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page