top of page

Mama Shelter, Marseille

Då vi har bott på Mama Shelter i Paris, var valet enkelt när vi skulle övernatta i Marseille en natt med familjen på väg till Rivieran. Hotellet ingår i en kedja med fem hotell och är trendigt och urbant. Design Philippe Starck.


Till skillnad från Paris var hotellrummet ljust och inrett i vitt och neon. En härlig mix av dyra varumärken och IKEA. Barnen sov denna gång i en bäddsoffa i vårt rum vilket funkade bra.


Restaurangens inredning är kul för barn. Här finns biljardbord, fotbollsspel och en 30-tal badringar hänger ovanför baren. På väggarna ryms konst, fotografier och en vägg är full med instrument. Det finns mycket att upptäcka på Mama Shelter och miljön barnvänlig. Som förälder kan du koppla av med din mojito utan att fundera över om barnen river stället.


Måste också tillägga att staden är bättre än sitt rykte. Den är på väg uppåt och man snyggar till de delar som var lite ”slummiga”. Hamnen är stor och det finns en del bra restauranger där.


Plus + Prisvärt + Älskar hemsidan och varumärkespaketeringen – Come to Mama! + Supernajs och urban inredning med roliga detaljer – inte typiskt Philippe Starck + Sköna sängar och bra mörkläggning + Appel-Tv med schysst utbud av gratis filmer + Frukosten är väldigt bra för att vara fransk med nybakt bröd, ägg och gott kaffe + Läget i Marseille är betydligt bättre än i Paris


Minus


Prisnivå €€

mamashelter.com

Adress 64 Rue de la Loubière, 13006 Marseille

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page