top of page

Hotel Particulier Montmartre, Paris

I en stor vacker vit villa, i en lummig trädgård, i Montmartre, finns ett litet hotell med endast 5 rum. Samtliga sviter. Rummen är unikt inredda med generösa utrymmen och härliga badrum. Inredningen, signerad Morgane Mousseau, är ganska spektakulär och vågad och hela hotellet är fyllt av konst, böcker och design. Inredning är en smaksak så titta på de fem olika rummen och välj det som passar er bäst. Vi bodde i rummet ”Poems and hats”.

Det är inte så lätt att hitta hotellet som endast ”exponeras” med en liten skylt innehållande adressen och inget namn på hotellet ute vid muren. Inte en taxichauffören hade en aning. Vi vi gick upp och ner för gatan några gånger innan vi hittade ringklockan och blev insläppta.


Servicen var personlig och trevlig. Vi spenderade dock inte så mycket tid på hotellet då vi ville uppleva Paris, men frukosten i trädgården var minnesvärd, precis som utsikten från vårt fönster över den fina trädgården och boulebanan där grannskapet spelade boule, drack vin, åt och umgicks på eftermiddagen.


PLUS: + Otroligt avslappnat + lugnt område när Montmartre + Om du gillar frukost med stor silverbricka och många snabba kolhydrater, då har du hittat stället


MINUS:

– Lite off om du vill vara nära shoppingkvarteren

PRISKLASS: €€€€


BESÖK HOTELLETS HEMSIDA >>

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page