top of page

Zeavola Resort, Phi Phi Island

Jag hävdar fortfarande att Phi Phi Island är en av världens vackraste öar. Givetvis har mycket förändrats sedan jag var där första gången 1991 och att ”staden” är lite Kiviks marknad, men det finns fortfarande pärlor att besöka. Zeavola Resort ligger på Phi Phis norra spets och för att komma till stranden så åker man båt från Ton Sai Bay, Phi Phi Islands hamnstad.


Den här sidan av Phi Phi är betydligt lugnare än Ton Sai och stranden är riktigt vit med turkost vatten. Hotellet består av 52 bungalows i lite eco chic stil byggda i djungeln. Vissa lite högre upp och andra nere vid stranden. Man går på små gångar av sand för att komma till sin Bungalow. receptionen, som ni ser ovan är placerad i en glänta och är helt öppen.


När vi checkade in tog personalen en bild på oss, när vi sedan anlände till vårt rum fanns det en tavla på oss i en ram vid sängen. Det är det små detaljerna som….

Vi gillar hotellet skarpt, mycket på grund av materialval och hur de har utnyttjat naturen på ett bra sätt när de byggde resorten.


Plus + Så nära Maldiverna man kan komma + Coola materialval + Snyggt + Lugnt, för den som uppskattar det


Minus – Ganska skralt utbud med restauranger på den här sidan av ön – Lugnt, inget för den som vill ha partystämning


Prisnivå €€€€

www.zeavola.com


Adress Ao Nang, Mueang Krabi District, Krabi 81000

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page